Благодійна акція від ВАТ "Укртелеком" до Дня Перемоги

19.04.2010

На честь  65-ої річниці   Перемоги у Великій Вітчизняній війні ВАТ «Укртелеком»  прийнято рішення про  проведення благодійної акції для  учасників  Великої Вітчизняної війни та осіб, прирівняних  до них. Відтак, компанія надаватиме  цілодобово  8 та 9 травня 2010 року безоплатні послуги міжміського (в межах області та України),  міжнародного (до  країн СНД) телефонного  та  мобільного    зв’язку   Укртелекому учасникам Великої Вітчизняної війни та особам, прирівняним  до них (загальним  обсягом – 10 хвилин кожному).

Як і у попередні роки, телефонувати можна буде  з квартирних телефонів за місцем реєстрації. А також -  з поштових відділень та переговорних пунктів при особистому зверненні слід пред’являти відповідне посвідчення.

Для   того, щоб у День Перемоги ветерани  війни  могли  максимально комфортно  користуватись послугами зв’язку,  ВАТ «Укртелеком» офіційно запрошує  операторів  телекомунікацій  долучитися до  цієї благодійної  акції.  Товариство   звернулося  з  відповідною пропозицією до операторів зв’язку України: ЗАТ  «Київстар Дж.Ес.Ем.», ЗАТ  «УМЗ», ЗАТ  «Українські радіосистеми»,  ТОВ «Інтертелеком»,  ТОВ «Восток Телеком»,  ТОВ «Велтон Телеком», ТОВ «Телесистеми України»,  ПрАТ  «Телесистеми України»,  ЗАТ  «Укомлайн».

Уся інформація про благодійну акцію  на честь  65-ої річниці   Перемоги у Великій Вітчизняній  війні  буде  на  сайті компанії та в офіційних повідомленнях Укртелекому.

Шануймо ветеранів Великої Вітчизняної війни!