У Держкомзв`язку України у рамках Всесвітнього дня телекомунікацій відбувся круглий стіл “Інформаційні та комунікаційні технології: на шляху до стабільного розвитку”.

18.05.2004

В засіданні взяли участь Начальник Управління стратегії розвитку інформаційних ресурсів та технологій Секретаріату Кабінету Міністрів України В.Бондар; Координатор системи ООН, Постійний Представник ПРООН в Україні М.Баснет; Перший заступник Голови Держкомтелерадіо України А.Мураховський; член-кореспондент НАН України, радник Голови Держкомзв`язку О.Савченко; директор Науково-технічного центру ВАТ “Укртелеком” М.Гончар, проректор Одеської національної академії зв’язку ім. О.Попова А.Силенко, Голова правління всеукраїнського фонду “Інформаційне суспільство України” Л.Березовець; керівник представництва компанії Еріксон в Україні Р.Нордбю, представники підприємств та установ галузі. Засідання круглого столу провів заступник Голови Держкомзв`язку В.Коляденко.

Учасники заходу активно обговорили питання розбудови інформаційного суспільства в Україні та впровадження ІКТ. Зокрема у виступах наголошувалось на необхідності об’єднання зусиль державного сектора, бізнес-структур та громадськості спрямованих на те, щоб Україна стала високорозвиненою технологічною державою.

Інформація з сайту ДКЗІ України.