Сьогодні в ЦТЕ МТТЗ Одеської філії ВАТ “Укртелеком” розпочався семінар-нарада з питань безпечної експлуатації електроустановок підприємств електрозв’язку та правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

17.05.2005
Сьогодні в Центрі технічної експлуатації міжміського телефонно-телеграфного зв’язку Одеської філії ВАТ “Укртелеком” розпочався семінар-нарада з питань безпечної експлуатації електроустановок підприємств електрозв’язку та правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

У нараді беруть участь заступники начальників центрів, відповідальні за енергогосподарство, керівники та фахівці служб охорони праці та пожежної безпеки центрів і цехів філії, а також представники Державної інспекції з енергетичного нагляду та територіального управління Держнаглядохоронопраці. Нарада проходитиме під головуванням заступника директора з технічних питань Шеремета І.Г.

Під час наради розглядатимуться питання щодо аналізу роботи з питань справного стану, безпечної експлуатації та обслуговування електроустановок у центрах та цехах Одеської філії за 2004 рік та І квартал 2005 року. Окрім теоретичних питань програмою семінару передбачені спеціальні заняття по визначенню та вирішенню проблем, які виникають під час безпосередньо практичної роботи.

У ході семінару фахівцями технічних служб філії буде проведена перевірка знань з охорони праці, технології робіт, правил пожежної безпеки та правил ДНАОП при виконанні спеціальних робіт.
Семінар триватиме 3 дні.