В Одеській філії ВАТ “Укртелеком” проходила семінар-нарада з фахівцями пожежної безпеки Центрів філії. У роботі семінару прийняли участь 16 фахівців служби пожежної безпеки та начальники відділів філії за напрямками.

19.07.2004
Протягом двох днів, з 14 по 15 липня 2004 року, в Одеській філії ВАТ “Укртелеком” проходила семінар-нарада з фахівцями пожежної безпеки Центрів філії. У роботі семінару прийняли участь 16 фахівців служби пожежної безпеки та начальники відділів філії за напрямками.

На семінарі проведено аналіз стану пожежної безпеки підприємства за 2003-2004 роки, розглянуті питання щодо підвищення рівня протипожежного захисту підпорядкованих об’єктів зв’язку, вимоги керівних і нормативних документів з пожежної безпеки. За участю представників Державної пожежної охорони проведено практичні заняття по евакуації обслуговуючого персоналу і гасінню умовної пожежі членами ДПД у ЦТЕ № 4 (м. Іллічівськ). По закінченню наради у фахівців з пожежної безпеки були прийняті заліки з питань пожежної безпеки і відпрацьовано рекомендації щодо поліпшення протипожежного захисту підпорядкованих об’єктів.