Підведено підсумки І етапу громадського весняно-літнього огляду-конкурсу протипожежного стану, який проводився на об’єктах Одеської філії ВАТ “Укртелеком”.

02.06.2005
Підведено підсумки І етапу громадського весняно-літнього огляду-конкурсу протипожежного стану, який проводився на об’єктах Одеської філії ВАТ “Укртелеком” згідно з Комплексним планом протипожежних заходів філії на 2005 рік та на виконання вимог наказу ДКЗІУ “Про підсумки роботи галузі зв’язку з пожежної безпеки, охорони праці та попередження ДТП”.

Під час конкурсу фахівцями служби пожежної безпеки у всіх Центрах, цехах та відділах філії була проведена певна робота щодо забезпечення протипожежного захисту об’єктів зв’язку:

- проведено повторні протипожежні інструктажі з усіма робітниками і службовцями;

- проведено ревізію внутривузлового кабелю (зв’язку і електроживлення) щодо застосування кабелів з горючою поліетиленовою ізоляцією, прийняти необхідні заході по їх заміні на кабель у негорючій оболонці.

- проведені обстеження трас кабелів зв'язку на відсутність їх проходження поряд з електрокабелями;

- проведено планово-попереджувальне обслуговування електромережі, вентиляційного обладнання;

- проведено обслуговування первинних засобів пожежегасіння, внутрішнього пожежного водопроводу, пожежних водоймищ.
Протипожежний стан більшості Центрів і цехів задовільний.

За результатами громадського огляду-конкурсу протипожежного стану Одеської філії ВАТ “Укртелеком” у кожному Центрі було визначено переможців серед цехів та дільниць.