ВАТ "Укртелеком" 13 років!

15.12.2006
Укртелеком сьогодні – це компанія, яка займає лідируючі позиції на вітчизняному ринку телекомунікацій, обслуговуючи 10 мільйонів абонентів стаціонарного зв’язку, сотні тисяч Інтернет-споживачів. Ми щодня працює задля забезпечення усіх наших клієнтів якісними послугами.

Саме для цього ми проводимо технічне переозброєння та реконструкцію існуючих морально застарілих і фізично зношених основних фондів, нарощуємо обсяги традиційних послуг, розширюємо їх спектр, активно впроваджуємо нові послуги та сервіси.

За короткий час беззаперечним лідером ADSL-підключень до Інтернет стала наша нова послуга ”ОГО!”, кількість абонентів якої зростає з кожним днем. Постійно розширюється географія надання послуги “Відкритий доступ”, який стає доступним практично в кожному куточку України. Набирає популярності, впроваджена в цьому році, послуга електронної пошти “Укрпост”.

Велика увага приділяться традиційній телефонії. Абоненти АТС із програмним керуванням можуть скористатися цілою низкою додаткових послуг, що дозволяє максимально ефективно використовувати телефон як для бізнесу, так і для приватного життя. Наш телефон дозволить Вам зекономити час, не пропустити жодного дзвінка, організувати конференц-зв’язок та багато іншого. Щоб замовити необхідну послугу, варто лише зателефонувати за номером 8-800-507-05-50 (дзвінки безкоштовні).

Для зручності своїх клієнтів компанія запровадила сервіси, які дозволяють споживачам швидко дізнатися максимум інформації про телекомунікаційні послуги, оплатити рахунки, не виходячи з дому чи офісу. Активно працює централізована інформаційна служба підтримки споживачів. За номером 8-800-505-999-0 (дзвінки безкоштовні) можна отримати будь-яку інформацію про наші послуги. Для споживачів Інтернет-послуг успішно функціонує унікальна система управління Мій Укртелеком, яка дозволяє клієнтам самостійно керувати послугами.

Перебуваючи у досить жорстких умовах тарифного регулювання, ми використовуєму кожну можливість, щоб запропонувати нашим клієнтам привабливі ціни. Величезним попитом користуються універсальні передплачені картки “ВСЕсвіт”, які дозволяють заощаджувати на послугах міжміського та міжнародного телефонного зв’язку до 20%, привабливі тарифні пропозиції для користувачів Інтернет-послуг, зокрема, «ОГО!». Все це доводить, що компанія здатна ефективно працювати у ринкових умовах.

Особливу увагу компанія приділяє розвитку сегменту обслуговування корпоративних та бізнес-клієнтів – це і пакети послуг відповідно до потреб споживачів, і високий рівень надання повного спектру сучасних послуг, і індивідуальний підхід, і комплексне обслуговування. Компанія пропонує нові стандарти якості у обслуговуванні корпоративних клієнтів під торговою маркою Утел. З урахуванням технічного потенціалу самого Укртелекому, це дозволяє надавати повний корпоративний пакет клієнтам у всіх куточках України. Клієнти мають можливість отримати весь спектр послуг - від звичайного телефону до побудови корпоративних мереж, за єдиним договором, оплачувати послуги за єдиним рахунком, використовуючи привабливі корпоративні умови обслуговування.

У наступному році Укртелеком запропонує щонайменше два амбітні проекти, різні за масштабами, але однаково важливі для іміджу компанії та її майбутнього. У партнерстві з загальновідомими корпораціями Microsoft та Intel ми виводимо на ринок унікальну пропозицію “ОГО!комплект”, яка передбачає покупку якісного швидкісного Інтернету разом з сучасним комп’ютером з ліцензійними програмами. Справжнім викликом для компанії, стане надання послуг мобільного зв’язку третього покоління 3G, яке розпочнеться вже у 2007 року.

Укртелеком - це компанія, яка ніколи не стоїть на місці, а постійно вдосконалюється. Переконані, що 14-й рік існування Товариства, стане роком нового розвитку, сповненим приємними новинами для наших клієнтів.

Для довідки:

15 грудня 1993 року зареєстровано Українське об’єднання електрозв’язку “Укрелектрозв’язок” (з 1994 – “Укртелеком”), яке на початку 1998 року було реорганізоване в Українське державне підприємство електрозв’язку “Укртелеком” (відповідно до затвердженої Кабінетом Міністрів України програми реструктуризації об’єднання). Після проведення корпоратизації державного підприємства “Укртелеком” його було перетворено на відкрите акціонерне товариство. ВАТ “Укртелеком”, зареєстроване у січні 2000 року, є правонаступником Українського державного підприємства електрозв’язку “Укртелеком”.

За обсягом та дiапазоном послуг електрозв'язку Укртелеком є безперечним лiдером у сферi вітчизняних телекомунiкацiй. Товариство володiє первинною мережею, магiстральними та зоновими лiнiями зв'язку, надає всi види основних та найсучаснiших телекомунiкацiйних послуг — мiжнародний, мiжмiський та мiсцевий телефонний зв'язок, проводове мовлення, радiозв'язок, радiомовлення i телебачення, документальний електрозв'язок, вiдеоконференцзв'язок, супутниковий зв'язок, надання в оренду цифрових каналiв, ATM/Frame Relay, ISDN, доступ до Інтернету.

Укртелеком забезпечує мiсцевим телефонним зв'язком 9,7 млн. абонентів.Компанія є лiдером серед провайдерiв послуг доступу до Інтернету в Українi за кiлькiстю клiєнтiв — як фiзичних, так i юридичних осiб.

Сьогодні Укртелеком — це підприємство, що має у своєму складi 32 фiлiї, зокрема, 27 регіональних. У складi підприємства створенi вертикальнi органiзацiйнi структури з експлуатацiї первинної мережi зв'язку, з експлуатацiї мiсцевих мереж зв'язку та радiофiкацiї, з обслуговування споживачiв i продажу послуг тощо.

Укртелеком є спiвзасновником низки спiльних пiдприємств, що функцiонують на телекомунiкацiйному ринку України.