В Одеській філії ВАТ “Укртелеком” підбито підсумки ІІ етапу громадського огляду-конкурсу протипожежного стану об`єктів електрозв`язку філії за 2005 рік.

14.11.2005

Під час проведення огляду - конкурсу, у всіх центрах та цехах Одеської філії була проведена певна робота щодо забезпечення протипожежного захисту об'єктів зв'язку. Протипожежний стан більшості Центрів і цехів задовільний. Особлива увага була звернута на забезпечення протипожежного захисту об’єктів зв’язку, а саме: працездатність автоматичної пожежної сигналізації, стан електромережі, забезпеченість первинними засобами пожежегасіння, наявність і відпрацювання планів евакуації людей у разі виникнення пожежі.

Також було проведено сумісні навчання з керівним, обслуговуючим та черговим персоналом об’єктів зв’язку з підрозділами Державної пожежної охорони щодо дій у разі виникнення пожежі, відпрацьовано практичні дії працівників під час гасіння “умовної” пожежі з використанням первинних засобів пожежегасіння, проведені протипожежні інструктажі с усіма працівниками об’єктів електрозв’язку, виявлено і в основному, усунено недоліки у протипожежному стані.

У проведенні громадського огляду-конкурсу протипожежного стану прийняли участь 16 центрів технічної експлуатації та електрозв’язку, цехи та відділи Одеської філії.

Найкращі результати роботи у цьому напрямку продемонстрували фахівці ЦЕЗ № 1 (м. Білгород-Дністровський), ЦЕЗ № 2 (смт. Іванівка), ЦЕЗ № 3 (м. Ізмаїл), ЦТЕ МТТЗ (м. Одеса), ЦЕЗ № 6 (м. Любашівка).

За підсумками огляду-конкурсу видано наказ по філії, у якому поставлені задачі по удосконаленню пожежно-профілактичної роботи на об’єктах зв’язку Одеської філії ВАТ “Укртелеком”.