Фахівцями Одеської філії ВАТ “Укртелеком” сумісно з ТОВ СП “Моніс” завершено монтаж обладнання по розширенню портів 13 майданчиків широкосмугового доступу до мережі Інтернет із використанням технології АDSL2+ в м. Одесі та Одеській області.

30.08.2006
Фахівцями Одеської філії ВАТ “Укртелеком” сумісно з ТОВ СП “Моніс” завершено монтаж обладнання по розширенню портів 13 майданчиків широкосмугового доступу до мережі Інтернет із використанням технології АDSL2+ в м. Одесі та Одеській області, загальною ємністю 704 порти.

Обладнання підключається до існуючої телефонної лінії, завдяки чому не потрібно платити за організацію і користування додатковою лінією зв’язку, нова технологія дозволяє мати телефонний зв’язок одночасно з доступом до Всесвітньої мережі по одній телефонній лінії. При користуванні послугою Інтернет не потрібно здійснювати похвилинну оплату за місцевій зв’язок. При цьому швидкість передавання даних сягає до 2 Мбіт/с на прийом та 512 Кбіт/с на передачу сигналу від користувача.