Фахівцями Одеської філії ВАТ “Укртелеком” сумісно з ТОВ СП “Моніс” завершено монтаж обладнання 39 майданчиків широкосмугового доступу до мережі Інтернет.

28.12.2005
Фахівцями Одеської філії ВАТ “Укртелеком” сумісно з ТОВ СП “Моніс” завершено монтаж обладнання 39 майданчиків широкосмугового доступу до мережі Інтернет із використанням технології АDSL2+ в м. Одесі та Одеській області, ємністю 3296 портів.

Обладнання підключається до існуючої телефонної лінії, завдяки чому не потрібно платити за організацію і користування додатковою лінією зв’язку, нова технологія дозволяє мати телефонний зв’язок одночасно з доступом до Всесвітньої мережі по одній телефонній лінії. При користуванні послугою Інтернет не потрібно здійснювати похвилинну оплату за місцевій зв’язок. При цьому швидкість передавання даних сягає до 24 Мбіт/с на прийом та 8 Мбіт/с на передачу сигналу від користувача.

Також Державною комісією прийнято до експлуатацію об'єкти "Розширення регіонально-транзитного вузлу у м. Одеса" та "Реконструкція мережі передачі даних Одеської філії ВАТ "Укртелеком".