Укртелеком дарує ветеранам можливість безоплатного спілкування

04.05.2005
Вітаємо з Днем Перемоги!

ВАТ “Укртелеком вітає учасників Великої Вітчизняної війни з 60-річчям Великої Перемоги!

Традиційно до 9 травня ВАТ “Укртелеком” надає можливість ветеранам безоплатного спілкування з бойовими друзями.

Цьогоріч, враховуючи побажання та пропозиції ветеранів Великої Вітчизняної війни, ВАТ “Укртелеком” та ДП “Утел” спеціально до ювілею Перемоги збільшує вдвічі - до 20 хвилин тривалість безоплатних розмов. Також, з нагоди 60-річчя Перемоги з двох до п’яти збільшено кількість днів, протягом яких можна використати 20 безоплатних хвилин.

7-11 травня 2005 року з 00-00 до 24-00 учасники Великої Вітчизняної війни та особи, прирівняні до них, мають можливість безоплатно скористатися послугами міжміського (Україна) та міжнародного (до країн СНД ) телефонного зв’язку, а також зателефонувати на номери абонентів операторів рухомого (мобільного) зв’язку ЗАТ “УМЗ” ( за кодом 050, 066), ТОВ “Голден Телеком” (за кодом 039), ЗАТ “Українські радіосистеми”( за кодом 068 ) .

Загальна тривалість таких розмов кожному споживачу — 20 хвилин.

Безоплатні розмови надаватимуться з квартирних телефонів за місцем реєстрації, а також із поштових відділень та переговорних пунктів при особистому зверненні споживача й пред’явленні ним відповідного посвідчення та наданні копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Розмови на мережі операторів рухомого (мобільного) зв’язку ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем.” (за кодами 067, 097) та ТОВ “Астеліт” (за кодом 063) надаються за діючими Граничними тарифами.

Бажаємо гарних свят!