Фахівцями Одеської філії ВАТ “Укртелеком” сумісно з ТОВ СП “Моніс” виконуються роботи по будівництву вузлів АDSL об'єкту нових технологій “Розвиток мережі широкосмугового доступу в місті Одесі”/

10.08.2005
Фахівцями Одеської філії ВАТ “Укртелеком” сумісно з ТОВ СП “Моніс” виконуються роботи по будівництву вузлів АDSL об'єкту нових технологій “Розвиток мережі широкосмугового доступу в місті Одесі” на 20 майданчиках, які планується ввести в експлуатацію у вересні 2005 р.

АDSL - це високошвидкісний доступ до мережі Інтернет та телефонний зв’язок одночасно по одній телефонній лінії. Обладнання підключається до існуючої телефонної лінії, завдяки чому не потрібно платити за організацію і користування додатковою лінією зв’язку та при користуванні послугою Інтернет не потрібно здійснювати похвилинну оплату за місцевій зв’язок.

Організація вузлів розширить спектр послуг для користувачів мережі Інтернет, а також надасть оптимальні можливості для рішення задач, що стоять перед корпоративними клієнтами:
- прийом/передача великих обсягів інформації протягом короткого періоду часу;
- організація відеоконференцій;
- IP-телефонія;
- високошвидкісний доступ до корпоративної мережі.