В останні роки в Одеській філії ВАТ “Укртелеком” особлива увага приділяється задачам розширення спектра сучасних електронних послуг.

29.06.2005

Сьогодні в Ізмаїльському центрі електрозв’язку філії одним з перспективних та динамічних напрямків є надання послуг доступу до мережі Інтернет. Різні технічні рішення, включаючи високошвидкісний “Відкритий доступ” за технологією безпарольного доступу, великий набір тарифних пакетів у комплексі з гнучкою ціновою політикою ВАТ «Укртелекома» безумовно дозволяють нам достойно виглядати у порівнянні з іншими провайдерами. В Одеській філії ВАТ «Укртелеком» у чотирьох районах українського Придунавья число користувачів цих послуг вже виражається тисячами.

Група фахівців Ізмаїльський центру електрозв’язку, яку очолює Акінфін В. Ю, освоює нові напрямки. Уже цього року при технічній підтримці центру електрозв’язку створена й успішно діє локальна комп'ютерна мережа в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті.

Іншою цікавою новинкою року можна назвати організацію надання підприємствам, установам та приватним особам послуг по створенню і розміщенню в Інтернеті веб-сайтов наших клієнтів. Послуга включає і надання можливостей повноцінного веб-хостингу.