У Верховній Раді України

30.06.2005
Парламентський комітет з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій рекомендує Верховній Раді України прийняти за основу проект закону про призупинення дії Закону «Про особливості приватизації відкритого акціонерного товариства «Укртелеком», - повідомляє інформаційне управління Верховної Ради.
Законопроект «Про призупинення дії Закону «Про особливості приватизації відкритого акціонерного товариства «Укртелеком» №7267 від 31.03.2005 внесено Кабінетом Міністрів України.

Як йдеться у повідомленні, погоджуючись в цілому з необхідністю цього в сучасних умовах, на засіданні Комітет звернув увагу на те, що в проекті не визначено, на який саме період призупиняється дія Закону «Про особливості приватизації відкритого акціонерного товариства «Укртелеком».

Оскільки в пояснювальній записці до проекту необхідність зупинення приватизації пов’язується з прийняттям нової Державної програми приватизації, запропоновано уточнити, що дія закону зупиняється до прийняття нової Державної програми приватизації.

За матеріалами "РroUA".