Відбулося засідання комітету з питань будівництва

26.12.2002
24 грудня відбулося засідання комітету з питань будівництва, транспорту і зв’язку Верховної Ради України, у якому взяв участь Голова Держкомзв’язку України Микола Гончар. На засіданні розглядався внесений Кабінетом Міністрів України проект Закону України “Про державні цільові програми”. Згідно з проектом державна цільова програма – це комплекс завдань і заходів, які спрямовані на розв’язання найважливіших проблем розвитку держави, окремих галузей економіки або адміністративно-територіальних одиниць. Цей закон окреслює правові основи реалізації державних цільових програм, як засобу програмно-цільового управління державною політикою на пріоритетних напрямах розвитку країни. Відсутність в Україні правового забезпечення та механізму контролю за розробкою, прийняттям та реалізацією державних цільових програм є причиною затвердження великої кількості програм, значна частка яких повністю, або в деякій мірі не фінансуються.

Микола Гончар оприлюднив пропозиції Держкомзв’язку України, подані до проекту закону “Про державні цільові програми”.