Держкомзв'язку України прийняв рішення продовжити до березня 2004 року чинність тарифу на дзвінки зі стаціонарних телефонів на мобільні у розмірі 1,2 грн. з ПДВ.

29.12.2003
Держкомзв'язку України прийняв рішення продовжити до березня 2004 р. чинність тарифу на дзвінки зі стаціонарних телефонів на мобільні у розмірі 1,2 грн. з ПДВ. Про це повідомив на прес-конференції заступник Голови Держкомзв'язку Володимир Коляденко.

В.Коляденко зазначив, що через два місяці рішення про тарифи ухвалюватиметься відповідно до нового Закону “Про телекомунікації”. Для цього у Держкомзв'язку створено експертну групу з вивчення ситуації на телекомунікаційному ринку.

За заявою керівників провідних операторів мобільного зв'язку – Ігоря Литовченка (ЗАТ "Київстар GSM") та Еріка Франке (компанія UMC), оператори не мають наміру скасовувати безкоштовні вхідні дзвінки, якщо тариф на дзвінки зі стаціонарних телефонів залишиться не меншим, ніж сьогодні – 1,2 грн. за хвилину (з ПДВ), що забезпечує мінімальну рентабельність роботи операторів.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.