28.11.2003
Учора мешканці м. Одеси та Одеської області мали можливість отримати відповіді на хвилюючі їх запитання стосовно проблем телефонного зв'язку безпосередньо в прямому ефірі телепрограми Одеського обласного телебачення “Телефон для всех”.

Від Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком” у передачі взяла участь в.о. заступника директора з маркетингу та продажу послуг Валентина Тисячнюк, також на прямому ефірі були присутні: начальник Управління морегосподарського комплексу транспорту і зв'язку Облдержадміністрації Сергій Подурець, комерційний директор ЗАТ “Фарлеп” Костянтин Берлименко, директор ТОВ “Цифрові системи зв’язку” Олександр Череп та директор Одеської філії ЗАТ “Київстар GSM” Сергій Горохов.

У своєму інтерв’ю Валентина Тисячнюк розповіла про темпи телефонізації Одещини, про активне впровадження Одеською дирекцією ВАТ “Укртелеком” нових технологій, зокрема про модернізацію АТС та введення нових ємностей та цифрових станцій як у місті, так і в сільській місцевості.

У ході передачі було також обговорено результати та проблемні питання, стосовно вводу в дію апаратури похвилинного обліку розмов на телефонній мережі м. Одеси.