у Держкомзв'язку України відбулась апаратна нарада

15.10.2003
13 жовтня у Держкомзв'язку України відбулась апаратна нарада, яку провів Перший заступник Голови Комітету Леонід Нетудихата.

Зважаючи на те, що засідання відбувалось напередодні Всесвітнього дня стандартів, чи не найголовнішим питанням був розвиток галузевої стандартизації та приведення її у відповідність до вимог Закону України "Про стандартизацію".
Питання галузевої стандартизації постійно знаходяться у центрі уваги керівництва Комітету. Як наголосив заступник Голови Держкомзв'язку Олег Проживальський, стандартизація є серйозним важелем для розвитку галузі зв'язку в умовах ринку, який потрібно більш активно використовувати.

На засіданні також відзначалось, що у рамках підготовки до конференції МСЕ з питань стандартизації, було б доцільно створити у Комітеті робочу групу, яка має проаналізувати чинні стандарти та розробити план заходів з підготовки до зазначеної конференції. Треба забезпечити всі умови, щоб Україна могла відстоювати свої національні інтереси у сфері стандартизації на вищому рівні.

Наприкінці наради було визначено плани на поточний тиждень та заслухано інформацію про стан виконання нормативно-правових актів, доручень Президента України, Верховної Ради України, звернень та запитів народних депутатів, протокольних доручень та службових документів, що перебувають на контролі. За підсумками апаратної наради прийнято відповідні протокольні доручення.