Напередодні 60-річчя з дня визволення Запоріжжя

15.10.2003
Час не лише швидкоплинний, а й невблаганний. Ті, хто в буремні роки були молоді і сповнені сил, зараз самі потребють уваги і допомоги. Два роки тому було створене Всеукраїнське громадське об'єднання "Слава", що взяло під своє крило Героїв Радянського Союзу, Героїв України, Героїв соцпраці, кавалерів орденів Слави, орденів Трудової Слави всіх ступенів. З перших днів заснування цю організацію взяла під свою опіку Запорізька дирекція ВАТ "Укртелеком".

Напередодні 60-річчя з дня визволення Запоріжжя в усіх ветеранів війни - членів "Слави", що проживають в Мелітополі , Бердянську , Приморську, Василівці, Вільнянську, Енергодарі побували представники структурних підрозділів Запорізької дирекції. Вони тепло поздоровили фронтовиків зі святом, побажали бадьорості духу, міцного здоров'я, вручили подарунки та матеріальну допомогу.

А до Героїв Радянського Союзу, що поживають у Запоріжжі, Василя Антоновича Бурмаки, Валентина Васильовича Герасіна, Петра Акимовича Рубанова, Івана Тимофійовича Дайдоєва, Григорія Максимовича Губарькова, та кавалера ордена Слави усіх ступенів, колишнього зв'язківця з 40-річним стажем Михайла Михайловича Ігнатенка з поздоровленнями, квітами і подарунками завітали директор Запорізької філії Укртелекому Михайло Лобунов і його заступник з питань праці і персоналу Віра Козеровська.