Напередодні святкування 60-ї річниці Дня Перемоги в Одеській філії ВАТ «Укртелеком» відбулась зустріч керівництва підприємства з ветеранами Великої Вітчизняної війни, колишніми зв'язківцями та членами всеукраїнського об'єднання «Слава».

10.05.2005

Такі зустрічі вже стали доброю традицією. Між Одеською філією ВАТ «Укртелеком» і Міською Радою Ветеранів існує давнішня тепла дружба.

От і 6 травня керівництво філії організувало виїзд ветеранів війни до пам'ятнику Невідомого матроса, де разом з працівниками підприємства ветерани поклали квіти до Вічного Вогню на Алеї Слави і ушанували пам'ять загиблих героїв, що віддали життя в боротьбі з фашистськими загарбниками.

Після покладання квітів на ветеранів чекав обід та чудовий концерт. Від імені усього колективу Одеської філії ВАТ “Укртелеком” зі святом Великої Перемоги усіх присутніх щиро привітав керівник підприємства Володимир Попов. Він подякував ветеранам за їх мужність та велич духу, за мир, який панує на нашій землі завдяки їх сміливості та самовідданості під час Великої Вітчизняної війни, а також побажав всім міцного здоров'я, щастя та добробуту ще на довги роки.

Під час урочистості кожному з почесних гостей було вручено квіти та матеріальну допомогу.

Не менш яскраві та теплі зустрічі з ветеранами війни у цей день пройшли в усіх Центрах підприємства.