В Одеській філії ВАТ «Укртелеком» особлива увага приділяється дитячому оздоровленню.

09.06.2004

8 червня відбулось урочисте відкриття першої зміни літнього дитячого оздоровчого комплексу “Юний зв’язківець”, розташованому у м. Одесі на мальовничому узбережжі Чорного моря.

Щороку тут відпочивають діти працівників структурних підрозділів Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком”. У новому сезоні комплекс планує прийняти у чотири заїзди 600 дітей.

Для відпочиваючих розроблено різноманітну програму культурно-масових заходів. Під час відпочинку діти будуть мати можливість відвідати театри: Юного глядача, Музичної комедії, Оперний театр, філармонію та одеський цирк. Також відбудуться екскурсії по пам'ятних місцях Одеси та морські прогулянки на катері.

В оздоровчому комплексі діти мають можливість скористатися бібліотекою, спортивними та ігровими майданчиками.

Традиційно проводяться Дні Нептуна, Івана Купали та Свята Спаса, ігрові конкурси та спортивні змагання для дітей і багато чого іншого.

До речі, за підсумками Всеукраїнського огляду на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей і підлітків у 2003 році ДОК “Юний зв’язківець” було нагороджено Дипломом.

В урочистостях з нагоди відкриття першої табірної зміни взяли участь директор Одеської філії ВАТ “Укртелеком” Володимир Попов, заступники директора по напрямках, представники міських Центрів та обласної профспілкової організації дирекції.
Володимир Попов побажав дітям гарного відпочинку, подружитися один з одним та наступного літа знову приїхати до “Юного зв’язківця”.

Після урочистої частини усіх присутніх чекав чудовий концерт, який підготували діти сумісно з вихователями.