Вiдкриття Iнтернет-кафе та нового вiддiлення "Телекомсервiс" ВАТ "Укртелеком"

28.10.2002
В суботу у мiстi Первомайськ Миколаївської областi вiдкрито Iнтернет-кафе та нове вiддiлення "Телекомсервiс" ВАТ "Укртелеком".

На урочистiй церемонiї були присутнi почеснi гостi - Голова Правлiння ВАТ "Укртелеком" Олег Гайдук, Пеpший заступник Голови Миколаївської обласної адмiнiстрацiї Михайло Тульський, директор Миколаївської дирекцiї ВАТ "Укртелеком" Юрiй Жердєв та iншi.

У Миколаївськiй областi це вже третє Iнтернет-кафе, яке вiдкрилось за останнiї час. Воно вирiзняється стильним дизайном та специфiчним технократичним затишком. Серед послуг, що тут надаватимуться: доступ до мережi Iнтернет, електронна пошта, вiртуальний канал, сканування.

Для користувачiв обладнано 5 робочих мiсць, укомплектованих комп'ютерами Pentium 3.

У вiддiленнi "Телекомсервiс" встановлено 11 кабiн, 4 з яких обладнанi таксофонами "Телекарт-101", 5 кабiн - надають послуги зв'язку через АМТЗ. Серед послуг, що надаються вузлом: надання мiжмiських та мiжнародних переговорiв, прийом телеграм, прийом та передача факсимiльних повiдомлень, прийом оплати за послуги зв'язку вiд населення.