У генеральній дирекції УДППЗ "Укрпошта" проведено семінар-нараду з питань маркетингової діяльності підприємства

11.11.2003
За повідомленням офіційного сайту ДКЗІ України, у генеральній дирекції УДППЗ "Укрпошта" проведено семінар-нараду з питань маркетингової діяльності підприємства. У заході взяли участь фахівці керівної ланки генеральної дирекції, заступники директорів з питань маркетингу філій Укрпошти, а також представники Естонської пошти: керівник відділу корпоративних послуг Яанус Пидер та керівник відділу роздрібного продажу Хейво Порк.

Під час дискусії українські фахівці та їх естонські партнери обмінялися досвідом роботи у сфері ведення поштовими службами маркетингової і торгівельної діяльності.

У рамках семінару працювали "круглі столи", на яких розглядались питання оптимізації норм використання експлуатаційних матеріалів, розповсюдження періодичних видань, торгівельної діяльності, взаєморозрахунків філій з генеральною дирекцією, управління товарними запасами й обговорювалися проблеми тарифної політики.

Також відбулось засідання секції "Роль пошти в розбудові інформаційного суспільства", у ході якого обговорено питання автоматизації управління господарською діяльністю підприємства, впровадження системи реєстрації і контролю проходження пошти та перспективи розвитку нових послуг, пов'язаних з використанням інформаційних технологій.