13.11.2003
Президент України Леонід Кучма, Прем'єр-міністр Віктор Янукович та Голова Держкомзв'язку України Олег Яценко привітали зв'язківців з професійним святом - Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку.

У привітаннях відзначається, що діяльність електронних засобів комунікації та зв'язку - неодмінний атрибут цивілізованого суспільства, інструмент корінних економічних і політичних перетворень та культурного розвитку.

Якість формування та передачі інформації залежить від праці тих, хто забезпечує роботу радіо, телебачення та зв'язку, запроваджує новітні комунікаційні технології. Високі професійні навички, творча, сумлінна праця сприяють створенню єдиного інформаційного простору, поступальному розвитку українського суспільства, формуванню гармонійної особистості.

У привітаннях висловлюється впевненість, що завдяки сумлінній праці зв'язківців України наша держава інтегруватиметься у глобальний інформаційний простір, активно розвиватиме телекомунікаційні послуги й посяде гідне місце серед технологічно розвинутих країн світу.

Інформація з офіційного сайту ДКЗІ України.