напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку керівники галузі: Перший заступник Голови Держкомзв'язку Леонід Нетудихата, заступники Голови Володимир Коляденко та Андрій Омельченко зустрілися з ветеранами праці

14.11.2003
За усталеною традицією, напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку керівники галузі: Перший заступник Голови Держкомзв'язку Леонід Нетудихата, заступники Голови Володимир Коляденко та Андрій Омельченко, а також голова ЦК профспілки працівників зв'язку Михайло Здоренко зустрілися з ветеранами праці.

Вітаючи їх зі святом, Леонід Нетудихата зокрема наголосив, що галузь зв'язку, підвалини якої закладали нинішні ветерани, стала високотехнологічною, набуває динамічного розвитку. Сьогодні на заслуженому відпочинку близько 40 тисяч колишніх працівників галузі, і жодне із звернень, як зазначив Володимир Коляденко, не залишається поза увагою Держкомзв'язку та галузевої профспілки. Загалом же у галузі працює близько 250 тисяч працівників.

Інформація з офіційного сайту ДКЗІ України.