В Одеській філії ВАТ “Укртелеком” підбито підсумки громадського огляду-конкурсу протипожежного стану об`єктів електрозв`язку філії за 2004 рік.

08.12.2004

Під час проведення огляду, згідно з Комплексним планом протипожежних заходів Одеської філії ВАТ “Укртелеком” на 2004 рік та “Положенням про проведення громадських оглядів-конкурсів протипожежного стану Одеської філії ВАТ “Укртелеком”, особлива увага була звернута на забезпечення протипожежного захисту об’єктів зв’язку, а саме: працездатність автоматичної пожежної сигналізації, стан електромережі, забезпеченість первинними засобами пожежегасіння, наявність і відпрацювання планів евакуації людей у разі виникнення пожежі.

Також було проведено сумісні навчання з керівним, обслуговуючим та черговим персоналом об’єктів зв’язку з підрозділами Державної пожежної охорони щодо дій у разі виникнення пожежі, відпрацьовано практичні дії працівників під час гасіння “умовної” пожежі з використанням первинних засобів пожежегасіння, проведені протипожежні інструктажі с усіма працівниками об’єктів електрозв’язку, виявлено і в основному, усунено недоліки у протипожежному стані.

Найкращі результати роботи у цьому напрямку продемонстрували фахівці ЦЕЗ № 3 (м. Ізмаїл), ЦЕЗ № 1 (м. Білгород-Дністровський), ЦТЕ МТТЗ, ЦТЕ МТЗ, ЦЕЗ № 2 (смт. Іванівка). За підсумками огляду-конкурсу видано наказ по філії, у якому поставлені задачі по удосконаленню пожежно-профілактичної роботи на об’єктах зв’язку Одеської філії ВАТ “Укртелеком”.