09.11.2005
В спортивному комплексі ім. Миколи Миндру, розташованому в гарному селі Кам’янка в 20 кілометрах від Ізмаїла, відбулася традиційний турнір Одеської філії ВАТ "Укртелеком" з міні-футболу. У ньому взяли участь у складі 8 команд більш ніж 80 спортсменів - зв'язківців філії.

Інструктор по фізичній культурі Валентина Безаготій рапортувала директору Одеської філії Володимиру Попову про готовність команд та суддів до початку змагань. Після привітання учасників та гостей прозвучала команда директора: "Підняти прапор змагань".

У церемонії відкриття також взяли участь і побажали успіхів командам: Голова профспілкової організації Одеської філії ВАТ "Укртелеком" Віктор Терещенко, Голова Ізмаїльської районної ради Марія Іванова, Голова сільської Ради с. Кам’янка Іван Лефтеров. Він відзначив, що зв'язківці «Укртелекома» користуються великою повагою y мешканців села не тільки тому, що захоплено займаються спортом, а й завдяки бездоганній роботі сільській цифровий АТС, побудованої в 2004 році.

Прикрасило свято відкриття яскраве танцювальне привітання від дитячого колективу учнів Каменської гімназії. Своєю майстерністю вони викликали дружні оплески всіх присутніх.

Завдяки безкомпромісній та напруженій боротьбі і дружній підтримці болільників перше місце зайняла команда центру технічної експлуатації міського телефонного зв'язку м. Одеси. Друге посіла команда Ізмаїльського центру електрозв'язку, третє – команда Білгород-Дністровського центру електрозв'язку.

Під грім оплесків та сердечні поздоровлення в урочистій обстановці пройшло нагородження переможців почесними грамотами, медалями та кубками.

Підводячи підсумки і вручаючи нагороди переможцям, директор Одеської філії ВАТ “Укртелеком” Володимир Попов відзначив дружній настрой спортсменів, який однак не знизив спортивний азарт змагань, та подякував адміністрації Палацу спорту і Кам’єнському сільському Голові за допомогу у проведенні турніру і привітний прийом.