11.11.2003
У Стокгольмі відбувся Українсько-шведський економічний бізнес-форум, організований за сприяння Посольства України у Швеції та Стокгольмської торгової палати, який став своєрідним діалогом між представниками Уряду України та шведського бізнесу. Учасники зустрічі відзначили, що Україна має перспективний ринок для вкладення іноземних інвестицій. Високу оцінку учасників Форуму дістали економічні реформи, які останнім часом здійснюються в Україні.

Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах, який взяв участь у бізнес-форумі, підтвердив готовність вітчизняних підприємців до серйозного партнерського співробітництва зі шведськими колегами. На його думку, перспективним може стати, зокрема, співробітництво у телекомунікаційній галузі, транспортній інфраструктурі тощо.

За повідомленням офіційного сайту ДКЗІ України.