Згідно з Комплексним планом протипожежних заходів Одеської філії ВАТ “Укртелеком” на 2004 рік і з метою поліпшення протипожежного стану на об’єктах електрозв’язку філії проводиться ІІ етап громадського огляду-конкурсу протипожежного стану.

18.10.2004
Згідно з Комплексним планом протипожежних заходів Одеської філії ВАТ “Укртелеком” на 2004 рік та на виконання вимог наказів ДКЗІУ “Про затвердження правил пожежної безпеки в галузі зв’язку” і з метою поліпшення протипожежного стану на об’єктах електрозв’язку філії проводиться ІІ етап громадського огляду-конкурсу протипожежного стану.

У огляді беруть участь 14 центрів технічної експлуатації та електрозв’язку, цехи та відділи Одеської філії.

Під час конкурсу у всіх Центрах, цехах та відділах філії ведеться певна робота щодо забезпечення протипожежного захисту об’єктів зв’язку, також фахівцями служби пожежної безпеки здійснюється практичні заняття з керівним, обслуговуючим та черговим персоналом об’єктів зв’язку щодо дій у разі виникнення пожежі, відпрацьовуються практичні дії працівників під час гасіння “умовної” пожежі з використанням первинних засобів пожежегасіння.

Проведення огляду-конкурсу протипожежного стану Одеської філії триватиме до 15 листопаду.