У Кабінеті Міністрів України

31.03.2005
Закон про приватизацію "Укртелекома", затверджений минулим урядом, буде скасовано. Про це у середу заявила прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, - передає інформагенція “Інтерфакс-Україна”.

"Можу вам твердо сказати: цей закон не відповідає інтересам України стосовно того, щоб "Укртелеком" було продано за максимальною ціною. Законом зроблено все, щоб "Укртелеком" нічого не коштував", - сказала вона. Прем’єр стверджує, що члени уряду одностайно проголосували за прийняття нового законопроекту. "Все повинно йти у бюджет, як і має бути!", - сказала Ю.Тимошенко.

Вже наступного пленарного тижня до Верховної Ради може бути подано новий законопроект, додала вона. За словами Ю.Тимошенко, цим законопроектом пропонується “вигідна та чесна” приватизація одного з найбільших підприємств України на ринку зв'язку. Вона повідомила також, що уряд зараз готує документ з дооцінки тих підприємств, які були приватизовані незаконно чи з порушенням чинного законодавства.

За матеріалами “Главред”.