Делегація УДППЗ “Укрпошта” на чолі з заступником Генерального директора, директором з питань технології надання послуг Г.Ратниковою взяли участь у засіданні Секції № 6 Ради операторів поштового зв’язку Регіональної співдружності в галузі зв’язку.

18.12.2003
Делегація УДППЗ “Укрпошта” на чолі з заступником Генерального директора, директором з питань технології надання послуг Г.Ратниковою взяли участь у засіданні Секції № 6 Ради операторів поштового зв’язку Регіональної співдружності в галузі зв’язку (РСЗ), що проходить у Москві, та в роботі регіонального “круглого столу” для представників адміністрацій зв’язку – членів РСЗ. У ході цих заходів обговорювались спільні пропозиції поштових служб РСЗ з питань удосконалення регламентних документів ВПС для їх подальшого подання на XXIII Конгрес цієї міжнародної організації. Українські поштовики працювали також над розробкою пропозицій з питань функціонування системи кінцевих витрат. Ці документи розглядатимуться на міжнародному “круглому столі” ВПС у лютому 2004 р., а потім обговорюватимуться на XXIII Конгресі ВПС.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.