На виконання доручень Голови Держкомзв'язку України Олега Яценка, поставлених на колегії Комітету за результатами роботи 9 місяців поточного року та апаратних нарадах, Заступник Голови Держкомзв'язку України Володимир Коляденко провів селекторну нараду.

08.12.2003
На виконання доручень Голови Держкомзв'язку України Олега Яценка, поставлених на колегії Комітету за результатами роботи 9 місяців поточного року та апаратних нарадах, 4 грудня Заступник Голови Держкомзв'язку України Володимир Коляденко провів селекторну нараду.

Нараду було присвячено подальшому вдосконаленню співпраці найбільших національних операторів зв'язку- ВАТ "Укртелеком" та УДППЗ "Укрпошта".

У нараді взяли участь: Голова Правління ВАТ "Укртелеком" Сергій Січкаренко, Генеральний директор УДППЗ "Укрпошта" Василь Мухін, віце-президент ЗАТ 'УТЕЛ" Володимир Пащук, заступники Генерального директора Укртелекому та Укрпошти, начальники управлінь Держкомзв'язку України.

У своєму вступному слові Володимир Коляденко відзначив, що Укрпошта та Укртелеком, які раніше діяли в рамках єдиного підприємства зв'язку, сьогодні є самостійними суб'єктами господарювання, проте існує нагальна потреба поглиблювати співпрацю, налагоджувати спільний взаємовигідний бізнес. Як зазначили учасники наради, спільного вирішення потребують питання порядку застосування тарифів на послуги телефонного зв'язку, впорядкування орендних відносин, раціонального використання транспорту, захисту майна та об'єктів зв'язку, підготовки підприємств до сталої роботи в зимовий період.

За результатами наради ухвалено відповідний протокол. Прийнято рішення створити постійно діючу робочу групу, яка до 20 грудня має заслухати керівників Укртелекому, Укрпошти та ЗАТ "УТЕЛ" з областей, де є проблемні питання взаємодії, а також розробити відповідні конкретні пропозиції щодо шляхів їх вирішення.

Результати роботи будуть розглянуті на колегії Держкомзв'язку України за підсумками роботи у 2003 році.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.