16.12.2003
Президент України Леонід Кучма 11 грудня 2003 року підписав Розпорядження № 402/2003-рп "Про делегацію України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту "Розвиток системи державної статистики для моніторингу соціально-економічних перетворень". Проект спрямований на створення стійкої системи державної статистики, що ефективно забезпечуватиме своєчасні й точні дані для оцінки соціально-економічної політики держави за допомогою впровадження сучасних методологій та підходів.

Главою делегації Леонід Кучма призначив Голову Державного комітету статистики України Олександра Осауленка. До складу делегації увійшов заступник Голови Держкомітету зв'язку та інформатизації України Олег Проживальський.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.