17.12.2003
З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері європейської і євроатлантичної інтеграції, її широкої й постійної громадської підтримки та створення передумов для поглиблення і розширення відносин України з Європейським Союзом та НАТО Президент України Леонід Кучма підписав Указ "Про державні програми з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2004 – 2007 роки".

Цим документом затверджено: Державну програму підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2004 – 2007 роки; Державну програму інформування громадськості з питань європейської інтеграції України на 2004 – 2007 роки; Державну програму інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2004 – 2007 роки.

Президент України доручив Кабінету Міністрів щороку до 1 березня інформувати Державну раду з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України про хід виконання зазначених програм.

Інформація з офіційного сайту Державного комітету зв'язку та інформатизації України.