7 листопада в Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій (Київ) відбулася Міжнародна конференція "Безпека інформаційних технологій"

10.11.2003
7 листопада в Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій (м. Київ) відбулася Міжнародна конференція "Безпека інформаційних технологій". Вона стала завершальним етапом серії акцій, що проходили в рамках XI Міжнародної виставки "Інформатика і зв'язок - 2003". У ній взяли участь представники центральних органів державної влади, громадських організацій, бізнес-структур, науковці.

Держкомзв'язку України на Конференції представляв заступник Голови комітету Володимир Коляденко. Він наголосив на важливості теми Конференції, враховуючи, що проблема інформаційної безпеки стала актуальною вже на глобальному рівні. "Україну не може не турбувати проблема інформаційної безпеки держави, суспільства та особи. Адже наша країна чітко визначила курс на розбудову інформаційного суспільства, що знайшло своє відображення у важливих державних рішеннях", - підкреслив Володимир Коляденко.

У рамках Конференції обговорено низку питань: сучасний стан та напрямки розвитку інформаційної безпеки в Україні; нормативно-правові та організаційні положення забезпечення інформаційної безпеки тощо.