12.11.2003
На засіданні Правління Концерну РРТ підбито підсумки роботи за 9 місяців, визначено завдання на ІV квартал поточного року.

За звітний період підприємствами Концерну РРТ забезпечено стійку роботу трансляційних мереж телерадіомовлення в Україні. Введено у дію нову малопотужну багатопрограмну передавальну станцію у м. Гадяч на Полтавщині з трьома телевізійними і одним двопрограмним радіопередавачем. Модернізовано та оновлено передавальне обладнання Концерну РРТ: здійснено заміну шести застарілих потужних телевізійних передавачів на мережах державного мовлення та одного звукового передавача телевізійної радіостанції типу “Ураган-25”, 6 радіомовних передавачів на мережах державного мовлення, на мережах розповсюдження державних програм введено в дію 24 нові телевізійні передавачі, виконано монтаж 8 телевізійних передавачів та відновлено роботу двох радіомовних передавачів (з них один – на мережах державного мовлення).

Станом на 1 жовтня довжина магістральних цифрових каналів зв'язку складає 204165 кан.км, довжина зонових цифрових каналів зв'язку – 369 574,9 кан.км (загалом 573 739,9 кан.км).

За 9 місяців 2003 року Концерном РРТ надано послуг з поширення програм телерадіомовлення на суму 105,7 млн.грн. – на 16,7% більше від фактично наданих обсягів послуг за відповідний період минулого року.

Інформація з офіційного сайту ДКЗІ України.