4 грудня 2003 року виповнилось 90 років із дня народження Марії Кузьменко.

05.12.2003
4 грудня 2003 року виповнилось 90 років із дня народження Кузьменко Марії Петрівни, трудова діяльність якої почалася у 1930 році рахівником-бухгалтером Одеського обласного Управління зв'язку і закінчилася у 1978 році, у зв'язку з виходом на пенсію, як заступника головного бухгалтера підприємства.

Марія Петрівна – це жива історія розвитку галузі зв'язку Одеської області. Сумлінне відношення до роботи, дисциплінованість та відповідальність, принциповість і доброта, бажання й уміння передавати свої знання молодим – усе це може бути яскравим прикладом самовідданого трудового життя.

Нелегко доводилося Марії Петрівні. Залишившись у 1941 році з однорічною дочкою на руках і старими батьками (чоловік Марії Петрівни – командир Червоної Армії загинув у перші дні війни) - вона змогла вистояти на самоті, виховати дочку і зараз пишається своїми двома онуками і двома правнучками.

У святковий день 90-річчя поздоровити Марію Петрівну прийшли колишні колеги, а також Голова профспілкової організації Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком Віктор Олексійович Терещенко та головний бухгалтер підприємства Тетяна Дмитрівна Платонова. Вони вручили ювіляру квіти, цінні подарунки та матеріальну допомогу.

До поздоровлень рідних і близьких приєднались численні зв’язківці, що пам’ятають Марію Петрівну та бажають їй міцного здоров’я, довгих років.