Завершились змагання з міні-футболу турніру “Бізнес-ліги-2004” серед 10 команд підприємств, організацій та закладів міста Одеси на призи газети “Біржа”.

16.06.2004

Команда Центру технічної експлуатації міського телефонного зв’язку Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком” взяла участь у відбірковіх змаганнях “Малої ліги – 2004”.

У останніх двох турах команда “Телеком” зустрілась з командами «Альфа» і «Арікол», та знову в напруженій та упорній боротьбі впевнено перемогла зі рахунками 14:4 та 9:0. Це була п'ята перемога нашої команди, тільки за чотири останні ігри зв'язківці набрали 12 очок та забили 43 м'яча. Це дозволило команді зайняти 3 призове місце у турнірі та право зіграти у наступному сезоні в змаганнях турніру “Прім'єр-лізі-2004”, які проходитиме у вересні 2004 року.

Команда отримала медаль та кубок “За любов та відданість футболу”. Також особисті кубки було вручено гравцю команди “Телеком” Олександру Найденко, електромонтеру ЦТЕ МТЗ в номінаціях “Кращий бомбардир”, “Кращий воротар” та “За кращий забитий гол”.