20-21 листопада 2003 року відбувся навчальний семінар, у якому взяли участь голови та скарбники Первинних Профспілкових організацій Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком”.

25.11.2003
Навчання проходили під головуванням Голови профспілкової організації Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком” Віктора Терещенко.
Під час проведення семінару було розглянуто наступні питання:
- Організація діловодства та оргроботи. З докладом виступив ведучий спеціаліст відділу організаційний роботи та загальних питань Федерації профспілок Одеської області Валерій Молоков.
- Соціальні виплати Фонду соціального страхування по тимчасовій утраті працездатності. По цьому питанню було заслухано головного спеціаліста відділу соціальних виплат Фонду соціального страхування по тимчасовій утраті працездатності Тетяну Семенову.
Головний бухгалтер Федерації профспілок Одеської області Любов Павлова у своєї доповіді особливу увагу приділила питанням організації та ведення бухгалтерського обліку у Первинних Профспілкових організаціях.
Після закінчення семінару відбулось засідання комітету Профспілкової організації Одеської дирекції ВАТ “Укртелеком” за участю членів комітету Первинних Профспілкових організацій дирекції.
У ході засідання було обговорено декілька основних питань, у тому числі: щодо підведення підсумків роботи Одеської дирекції з організації оздоровлення працівників та членів їх сімей у 2003 році, участі Профспілкової організації Одеської дирекції у Всеукраїнському огляді на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків у 2003 році, а також проведення звітно-виборчих конференцій у Первинних профспілкових організаціях.