В Алушті відкрито нову АТС

22.10.2002
18 жовтня у м. Алушта (Автономна Республiка Крим) вiдбулось урочисте вiдкриття цифрової електронної телефонної станцiї SI-2000 загальною ємнiстю 2700 номерiв. Нова станцiя забезпечить якiсним цифровим зв'язком с. Рибаче та дозволить розширити ємнiсть станцiй у м. Алушта, смт. Партенiт, Малий Маяк, Iзобiльне.

В урочистому вiдкриттi станцiї взяли участь мiський Голова Алушти О.Нечаєв, який зробив "перший дзвiнок" Головi Правлiння ВАТ "Укртелеком" О.Гайдуку. Вiн подякував усiм зв'язкiвцям Товариства та особисто В. Клименку - директору Кримської дирекцiї ВАТ "Укртелеком" за вiдкриття нової АТС в Алуштi. О. Нечаєв вiдзначив, що кримськi зв'язкiвцi оперативно здiйснюють будiвництво та реконструкцiю об'єктiв електрозв'язку у населених пунктах курортної зони схiдної частини Великої Алушти. Також мiський Голова Алушти зателефонував вiце-прем'єр-мiнiстру Автономної Республiки Крим Г. Бабенко, у розмовi з яким вiн пiдкреслив, що Алуштинська мiськрада спiльно iз колективом кримських зв'язкiвцiв проводить роботу щодо реалiзацiї програми телефонiзацiї пiльгової категорiї громадян, розробленої Кримською дирекцiєю Товариства разом з мiськрадою та Радою Мiнiстрiв Автономної Республiки Крим.

В урочистiй обстановцi ветерани Великої Вiтчизняної вiйни Я. Бондаренко та I. Рейнольд, якi були присутнi на вiдкриттi станцiї, отримали телефоннi апарати з гарантiєю пiдключення до нової станцiї. Вони висловили свою вдячнiсть представникам мiськвиконкому та алуштинським зв'язкiвцям за увагу та турботу.