Презентацiя економiчного потенцiалу України в Iталiї

22.10.2002
За iнiцiативи iталiйської сторони та з метою iнтенсифiкацiї двостороннього українсько-iталiйського торговельно-економiчного спiвробiтництва з 21 по 24 жовтня поточного року проходить Презентацiя України у м. Туринi (П'ємонт, Iталiя).

Презентацiю органiзовано Iнститутом зовнiшньої торгiвлi Iталiї. Цей захiд є одним з етапiв пiдготовки вiзиту Президента України Л. КУЧМИ до Iталiйської республiки у листопадi 2002 року. Головна мета Презентацiї - представлення в Iталiї бiльш детальної iнформацiї про Україну та її економiчний потенцiал. У Презентацiї бере участь офiцiйна делегацiя України у складi заступника Держсекретаря Мiнекономiки Iгоря УМАНСЬКОГО, заступника Голови Фонду державного майна України Юрiя ГРИШАНА, Вiце-президента УСПП Валентина ПIДВИСОЦЬКОГО.

Пiд час Презентацiї будуть проведенi двостороннi зустрiчi мiж представниками дiлових кiл України та Iталiї.

За iнформацiєю Посольства Iталiї в Українi найбiльшу зацiкавленiсть представникiв iталiйського бiзнесу викликає спiвробiтництво, зокрема, у сферах iнформатики, охорони навколишнього середовища тощо.