Вiзит делегацiї адмiнiстрацiї зв’язку Республiки Польща

22.10.2002
З 14 до 15 жовтня 2002 року вiдбувся вiзит до України делегацiї адмiнiстрацiї зв’язку Республiки Польща на чолi з заступником державного секретаря Мiнiстерства iнфраструктури Республiки Польща п. К.Хеллером.

14 жовтня 2002 року у ВАТ "Укртелеком" вiдбулась зустрiч Першого заступника голови Комiтету Верховної Ради України з питань будiвництва, транспорту i зв'язку, Голови Спостережної Ради ВАТ "Укртелеком" Довгого С.О., Голови Правлiння Гайдука О.В. з п. К.Хеллером та п. В.Шевко, заступником Державного секретаря Комiтету наукових дослiджень Республiки Польща. Пiд час зустрiчi обговорювались питання стану галузi зв’язку в Українi та Польщi, обмiну досвiдом в галузi iнформатизацiї та приватизацiї, в законодавчiй сферi та регуляторної полiтики.

15 жовтня 2002 року у ВАТ "Укртелеком" вiдбулась зустрiч керiвництва товариства з представниками компанiї “Tel Energo SA”, пiд час якої обговорювались питання двостороннього спiвробiтництва.