Підсумки роботи Одеської філії ВАТ "Укртелеком" за ІІІ квартал та 9 місяців 2005 року

12.12.2005
27 жовтня 2005 року в Одеській філії ВАТ “Укртелеком” було проведено розширене засідання Ради, на якому було розглянуто підсумки роботи філії за ІІІ квартал і 9 місяців 2005 року та визначено завдання соціально-економічного розвитку на ІV квартал 2005 року.

Нарада проходила під головуванням директора Одеської філії ВАТ «Укртелеком» Володимира Попова, за участю його заступників, начальників відділів та центрів електрозв’язку Одеської філії.

Детальний та принциповий аналіз роботи і нагальних проблем діяльності обласної філії за звітний період зробили директор Володимир Попов та його заступники по напрямках.

Ось деякі статистичні дані підсумків виробничої та економічно-фінансової діяльності підприємства:

За підсумками роботи Одеської філії ВАТ “Укртелеком” за 9 місяців 2005 року обсяг послуг електрозв’язку, наданих споживачам, склав 194,9 млн. грн., у т.ч. населенню надано послуг на 131 млн. грн.

За 9 місяців 2005 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 7 млн. 5 тис. грн.; до цільових фондів – майже 20,4 млн. грн. Розрахунки з бюджетами та цільовими фондами проводяться своєчасно та в повному обсязі.

Велика увага приділялася розвитку нових послуг. Активізовано роботу по наданню доступу до мережі Інтернет, доходи від якого збільшилися у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 42% і склали 6,5 млн. грн.

Доходи від надання послуг “Додаткових видів обслуговування” (ДВО) (переадресація виклику, заборона вхідних дзвінків, конференцзв’язок та інші), що надаються цифровими АТС за 9 місяців 2005 року становлять 33,1 тис. грн.

Для забезпечення потреб споживачів у послугах телефонного зв'язку за 9 місяців 2005 р. в Одеській області побудовано і введено в експлуатацію потужностей цифрових АТС, загальною ємністю 51 тис. 732 номери, у тому числі у ІІІ кварталі 25 тис. 600 номерів у м. Одесі та 300 номерів на сільської мережі. Взагалі по об’єкту “Цифровізація місцевої телефонної мережі в м. Одеса” введено в експлуатацію 77200 номерів цифрової ємності.

Протягом 9 місяців 2005 року працівниками філії було встановлено 11 385 основних телефонних апаратів, у тому числі пільговим категоріям населення – 2096.

Підводячи підсумки наради, Володимир Попов звернув особливу увагу на основні завдання, які передбачаються в Одеській філії ВАТ “Укртелеком” до кінця поточного року і спрямовані на забезпечення абонентів надійним та якісним зв’язком.

Після обговорення зазначених питань була прийнята постанова, спрямована на виконання завдань, поставлених перед колективом Одеської філії ВАТ “Укртелеком” на ІV квартал 2005 року.