Огляд народної творчостi серед працiвникiв Луганської дирекцiї.

18.10.2002
15-16 жовтня у спортивно-оздоровчому комплексi Луганської дирекцiї ВАТ "Укртелеком" пройшов огляд народної творчостi серед працiвникiв дирекцiї. Зв'язкiвцi Луганщини продемонстрували свої здiбностi у фотоконкурсi "Луганщина очима зв'язкiвцiв", виставцi образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, на якiй були представленi твори художникiв-аматорiв, а також у конкурсi кiномистецтва. До складу журi, яке вiдмiтило високу майстернiсть самодiяльних авторiв, увiйшли: заступник директора Луганської дирекцiї В.Шеметов, голова обласної органiзацiї профспiлки працiвникiв зв'язку дирекцiї А.Мамаєва, народна артистка України, професор iнституту культури та мистецтв Луганського педунiверситету iм. Т. Шевченко Д. Якубович, директор обласного центру народної творчостi В. Яровий, член Нацiональної Спiлки фотохудожникiв України, керiвник кiностудiї Будинку художньо-технiчної творчостi облдержадмiнiстрацiї Л. Филь та iншi представники мистецтва.

Перемогу у фотоконкурсi "Луганщина очима зв'язкiвцiв" отримав голова профспiлки Алчевського центру електрозв'язку С. Хромов. Найкращими серед майстрiв декоративно-прикладного мистецтва виявилися В. Стожко - працiвник Сєвєродонецького ЦЕЗ, С. Григоренко - працiвник Центру технiчної експлуатацiї мiського телефонного зв'язку, електромонтер Ю. Кузьменко з Бiловодська. Найкращим серед художникiв аматорiв виявився А. Ктитаров iз Центру технiчної експлуатацiї сiльських з'єднувальних лiнiй (Луганськ). За найкращий документальний фiльм "Алчевський оазiс" перемогу здобув начальник Алчевського цеху електрозв'язку Р.Новохатько.

Усi переможцi огляду-конкурсу нагородженi дипломами, цiнними подарунками та квiтами. Також журi присудило спецiальнi призи: "За пропаганду корпоративного стилю ВАТ "Укртелеком", "Найоригiнальнiша робота", "За оспiвування краси рiдного краю" та iншi. Кожному центру було вручено диплом за участь в оглядi народної творчостi.