ВАТ "Укртелеком" виповнилось 11 років!

15.12.2004
15 грудня 1993 року зареєстровано Українське об’єднання електрозв’язку “Укрелектрозв’язок”.

За обсягом та дiапазоном послуг електрозв'язку Укртелеком є безперечним лiдером у сферi вітчизняних телекомунiкацiй. Товариство володiє первинною мережею, магiстральними та зоновими лiнiями зв'язку, надає всi види основних та найсучаснiших телекомунiкацiйних послуг — мiжнародний, мiжмiський та мiсцевий телефонний зв'язок, проводове мовлення, радiозв'язок, радiомовлення i телебачення, документальний електрозв'язок, вiдеоконференцзв'язок, супутниковий зв'язок, надання в оренду цифрових каналiв, ATM/Frame Relay, ISDN, доступ до інтернету.

Укртелеком забезпечує мiсцевим телефонним зв'язком більше 9 млн. абонентів. Компанія є лiдером серед провайдерiв послуг доступу до Інтернету в Українi за кiлькiстю клiєнтiв — як фiзичних, так i юридичних осiб.

Сьогодні Укртелеком — це підприємство, що має у своєму складi 31 фiлiю, у тому числi 27 регіональних. У складi підприємства створенi вертикальнi органiзацiйнi структури з експлуатацiї первинної мережi зв'язку, з експлуатацiї мiсцевих мереж зв'язку та радiофiкацiї, з обслуговування споживачiв i продажу послуг тощо.

Укртелеком є спiвзасновником низки спiльних пiдприємств, що функцiонують на телекомунiкацiйному ринку України.

Щиро вітаємо увесь багатотисячний колектив нашої компанії з цією визначною датою. Бажаємо нових професійних досягнень, щастя та здоров’я! Ми пишаємося нашою компанією та нашими працівниками!

Правління ВАТ “Укртелеком”

Для довідки

15 грудня 1993 року зареєстровано Українське об’єднання електрозв’язку “Укрелектрозв’язок” (з 1994 – “Укртелеком”), яке на початку 1998 року було реорганізоване в Українське державне підприємство електрозв’язку “Укртелеком” (відповідно до затвердженої Кабінетом Міністрів України програми реструктуризації об’єднання). Після проведення корпоратизації державного підприємства “Укртелеком” його було перетворено на відкрите акціонерне товариство. ВАТ “Укртелеком”, зареєстроване у січні 2000 року, є правонаступником Українського державного підприємства електрозв’язку “Укртелеком”.