Понад 11 мільйонів місцевих розмов з таксофонів протягом року

28.01.2016

Укртелеком продовжує реалізацію популярної соціальної  ініціативи щодо надання безкоштовних місцевих дзвінків з таксофонів до кінця 2016 року

Протягом 2016 року мешканці та гості України зможуть безкоштовно телефонувати на місцеві фіксовані номери з таксофонів оператора по всій країні. А це означає, що дзвінок не тільки у межах міста, а навіть району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району) також не тарифікується. Мережа Укртелекому нараховує  понад 6,2 тисяч універсальних таксофонів, що надають послуги  як вихідних, так і вхідних дзвінків.

Укртелеком  прагне  забезпечити  максимум можливостей для користувачів фіксованої телефонії, створюючи вигідні умови для спілкування. Соціальна ініціатива щодо безкоштовних дзвінків з таксофонів, яка стартувала в травні 2014  року,  підтвердила свою значимість  та корисність. За цей час місцеві розмови з таксофонів стали досить популярними – в середньому щомісяця здійснюється  понад 900 тисяч дзвінків. Також до мільйона хвилин у місяць зріс і місцевий трафік з таксофонів.

Загалом же протягом 2015 року з таксофонів Укртелекому було здійснено майже 11,2 мільйонів місцевих дзвінків. Лідери з користування таксофонами – мешканці Київщини, Запоріжжя, Харківщини, Дніпропетровщини та Львівщини.

Розташовані таксофони як у великих містах, так і у невеликих населених пунктах у загальнодоступних місцях – вокзали, торгові центри, лікувально-оздоровчі заклади, ринки, сквери, парки, пляжі, в центральних та спальних районах.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі. 04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/