З 6 жовтня змінюються тарифні плани на фіксовану телефонію

06.10.2015

ukrtelecom_logotype2_krashche.jpg

ПАТ «Укртелеком» змінює умови тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв’язку відповідно до Граничних тарифів.

З 06 жовтня 2015 року, згідно з Рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації від 02 вересня 2015 року № 455, набирають чинності граничні тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги. Відповідно до змін регулятора ПАТ «Укртелеком» встановлює нові умови тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв’язку як для фізичних, так і для юридичних осіб.

Розмір абонентної плати у тарифних планах Укртелекому встановлено на рівні Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

Для фізичних осіб

Змінюються умови тарифних планів «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний Базовий», «Спільний Мінімальний», «Домашній Безлімітний», «Простий», «Простий-600», «Спарений» та «Спарений-600» на послуги фіксованого телефонного зв’язку для абонентів (фізичних осіб).

Тарифні плани «Домашній Базовий», «Домашній Мінімальний», «Спільний базовий», «Спільний мінімальний», як і раніше, будуть включати нетарифіковані години для місцевих розмов та 500 хвилин для міжміського зв’язку. Така пропозиція Укртелекому дозволяє абонентам вигідно телефонувати рідним і знайомим в інші міста і села по домашньому телефону.

Найбільший обсяг міжміського спілкування – 1000 хвилин – передбачено у тарифному плані «Домашній Безлімітний». Крім дзвінків на стаціонарні телефони абоненти, користувачі цього тарифного плану мають і дві години дзвінків на телефони всіх мобільних операторів.

Для юридичних осіб

Змінюються умови тарифних планів «Бізнес», «Бізнес-Офіс», «Базовий» для абонентів (юридичних осіб), а також вартість абонентної плати за фіксований телефонний зв’язок (для абонентів, які не підключені до зазначених вище тарифних планів).

Тарифний план «Базовий» для юридичних осіб, як і раніше, включає 1000 хвилин на розмови на різні напрямки, а тарифний план «Офіс», абонентна плата на який не змінюється, – включає 2000 хвилин на розмови на різні напрямки.

Детальну інформацію про умови тарифних планів для фізичних осіб можна дізнатися у розділі Місцевий телефонний зв’язок або за телефоном Контакт-центру 0-800-506-800 (безкоштовно у межах України з номерів українських операторів).

Інформація про тарифні плани для юридичних осіб - у розділі Міські телефонні лінії або на номером 0-800-506-801 (дзвінки безкоштовно у межах України з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія обслуговує майже 7,2 мільйони абонентських ліній фіксованої телефонії, широкосмуговий безлімітний інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/