Інтернет та Інтерактивне TV від Укртелекому – разом вигідніше

07.05.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

З 1 травня 2015 року Укртелеком запустив спеціальний сервіс, що об’єднує дві популярні послуги – Інтернет та Інтерактивне TV за спеціальною вартістю.

Укртелеком вже неодноразово запускав сервіси, що допомагають клієнтам заощаджувати кошти. Цього разу компанія пропонує своїм новим користувачам оформити пакетом дві популярні послуги – Інтернет та Інтерактивне TV на спеціальних умовах. Так, скориставшись цією пропозицією клієнти будуть сплачувати на 35-47% менше протягом перших трьох місяців в залежності від тарифної зони в порівнянні зі стандартними тарифами. В подальшому знижка складе від 17 до 21% та буде діяти до 2-х років з моменту підключення обох послуг. В цілому, акція триватиме до 31 грудня 2015 року.

Фахівці Укртелекому спільно з партнером OLL.TV постійно працюють над удосконаленням послуги Інтерактивне TV. Зокрема, з 1 травня увазі глядачів будуть додатково запропоновані нові популярні телеканали-бренди, а саме: «Deutsche Welle», «France 24» та «Ru Music HD». Перші два будуть доступні в усіх пакетах Інтерактивного TV від Укртелекому, а третій – в пакетах «Оптимальний» та «Преміальний».

Коротко зупинимося на контенті нових телеканалів:

«France 24» — це цілодобовий канал, який надає свої програми французькою, англійською та арабською мовами. Ефірне наповнення телеканалу «France 24» – це переважно блоки новин, спеціальні репортажі, огляди преси. «France 24» приділяє увагу подіям і досягненням у науці, мистецтві, розвитку туризму та культурній спадщині. Головною метою мовлення телеканалу на території України є популяризація французьких та європейських цінностей серед українського населення.

«Deutsche Welle» («Німецька хвиля») — державна німецька міжнародна телерадіокомпанія, орієнтована на зарубіжних глядачів і слухачів. Наповнення DW - це, насамперед, аналітика, коментарі та ексклюзивні інтерв'ю з німецькими та європейськими політиками та експертами. Мовлення телеканалу відбувається англійською та німецькою мовами.

«Ru music» - це український телеканал, ефір котрого присвячений лише україномовній та російськомовній популярній музиці. Телеканал «Ru music» є першовідкривачем нових імен в світі музичного мистецтва. Тепер в HD якості.

Крім того, для власників телевізорів з широким форматом екрану вже доступний оновлений інтерфейс Інтерактивного TV. Так, глядачі можуть обирати «Програми за темами», що значно полегшить їх пошук, адже тепер не потрібно заглядати в розклад телегіду. Також у «Відеотеці» створено новий розділ «Колекції», де користувач зможе з легкістю обрати фільм за певною тематикою. Більш того, з’явилася можливість ставити програму на паузу не лише у прямому ефірі, але й у випадку перегляду цікавої програми у записі.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів в межах Інтерактивного TV можна на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv

Вартість підключення послуг Інтерактивне TV та Інтернету від Укртелекому становить 2,40 грн. Для використання послуги Інтерактивне TV також необхідна TV-приставка, яка коштує 1,20 грн. Оформити підключення послуг за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Укртелеком надає Інтерактивне TV спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Детальну інформацію про послуги та акційні умови їх підключення можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за номером: 0 800 506 800 (безкоштовно у межах  країни з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/