Безоплатні хвилини міжнародного зв’язку від Укртелекому ветеранам для спілкування з бойовими друзями

06.05.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

На честь 70-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні ПАТ «Укртелеком» надає кожному з учасників війни 10 безоплатних хвилин для спілкування з бойовими друзями, що проживають в інших країнах.

У рамках благодійної акції від ПАТ «Укртелеком» 8 та 9 травня 2015 року кожний учасник Великої Вітчизняної війни та особи, що прирівняні до них, отримують можливість спілкуватися з бойовими друзями 10 хвилин безкоштовно.

Хвилини можна використати для розмов з абонентами країн СНД та Грузії, цілодобово з квартирних телефонів за місцем реєстрації учасника ВВВ.

Можливість отримати безоплатне спілкування є традиційною благодійною акцією від ПАТ «Укртелеком» до 9 травня. Укртелеком  розуміє, наскільки важливо для ветеранів  відчути єдність з друзями і  бойовими побратимами, і як соціально відповідальна компанія   проводить  свою традиційну благодійну акцію до 9 травня.

ПАТ «Укртелеком» вітає з 70-oю річницею Великої Перемоги і бажає приємного спілкування!

Звертаємо увагу! Телефонні розмови з абонентами мобільних операторів СНД та Грузії надаються за діючими тарифами.

Для довідки

Нагадуємо порядок набору для мiжмiського дзвінка (кількість безкоштовних хвилин, включених до вашого тарифного плану, дивіться в рахунку за телекомунікаційні послуги):

0 (дочекатися безперервного сигналу);
КОД МІСТА;
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Нагадуємо порядок набору для розмов по СНД та Грузії:

0 (дочекатися безперервного сигналу);
0 (індекс виходу на міжнародний зв’язок);
КОД КРАЇНИ;
КОД МІСТА;
НОМЕР ДОМАШНЬОГО ТЕЛЕФОНУ АБОНЕНТА, якого викликаєте.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/