Майже 1 500 працівників Одеської філії Укртелекому зробили свій внесок у благоустрій 30 населених пунктів області

28.04.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

Працівники Укртелекому в Одеській області взяли  участь у традиційній весняній корпоративній волонтерській акції  Групи СКМ «Чисте місто» 25 квітня 2015 року. Навести лад на вулицях, парках та скверах у 30 населених пунктах області загалом вийшли  майже півтори тисячі працівників  філії та членів їх родин.

В Одесі «екологічний десант» Укртелекому приводив до ладу територію парку Перемоги, пляжу Лузанівка та узбережжя, а у Котовську облаштовували дитячий майданчик. Під час толоки учасники волонтерського проекту висадили 32 дерева, 12 кущів троянд, облаштували 54 клумби, побілили близько 650 дерев, а також зібрали та вивезли майже 31 тонну сміття.

Корпоративна волонтерська акція групи СКМ «Чисте місто» – це приклад соціальної відповідальності бізнесу, яка полягає не лише в стабільній роботі підприємств та сумлінній сплаті податків та заробітної плати. Відповідальний бізнес завжди активно інтегрується у життя міст, сіл та селищ, де живуть та працюють його робітники. Спільні зусилля та командна робота на благо рідних міст та країни краще за все об’єднують людей.

Загалом на суботник в усіх областях України вийшло майже 17 тисяч співробітників Укртелекому.

Весняна толока вже стала гарною традицією для Укртелекома та інших підприємств Групи СКМ. У корпоративній волонтерській акції «Чисте місто» взяли участь працівники СКМ, Метінвесту, ДТЕК, Corum, UMG, Медіа Групи «Україна», Лемтрансу, Vegа та інших компаній.

Болград14.jpg

DSCN7314.jpg

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/