Акцію з підключення до Інтерактивного TV від Укртелекому продовжено до кінця року

03.04.2015

ukrtelecom_logotype1.jpg

До 31 грудня 2015 року триватимуть спеціальні умови підключення сучасного сервісу Інтерактивне TV. Нагадаємо, що клієнти мають можливість отримати понад 100 каналів цифрового телебачення лише за 39 грн. на місяць.

Інтерактивне TV від Укртелекому стає доступним ще більшій кількості клієнтів. Враховуючи популярність сервісу, оператор вирішив продовжити тривалість дії спеціальних умов його підключення до 31 грудня 2015 року. Нагадаємо, що в період проведення акції клієнти – фізичні особи можуть підключити послугу Інтерактивне TV у рамках пакету «Оптимальний», сплачуючи лише 39 грн. на місяць за понад 100 каналів у цифровій якості. Якщо ж клієнт бажає переглядати прямі футбольні трансляції в HD якості, то він має можливість підключити одночасно з пакетом «Оптимальний» спеціальний - «Футбол HD» за єдиною вартістю 78 грн. на місяць. Така акційна абонплата діятиме протягом перших трьох місяців з моменту підключення, в подальшому клієнт буде сплачувати за послугу відповідно до стандартних умов.

– Пакет «Оптимальний» містить у собі понад 100 популярних національних та зарубіжних телеканалів, доступ до кінозалів, усі жанри відео контенту – понад 10 000 фільмів, серіалів та шоу. Стандартний тариф після звершення дії акції становитиме 79 грн.

– Пакет «Футбол HD» пропонує два стрижневі канали для фанів – «Футбол 1 HD» та «Футбол 2 HD», трансляції футбольних матчів в форматі HD, а також добірку кращих моментів футбольних матчів.

Додатково до якісного контенту користувачі Інтерактивного TV отримують можливість самостійно управляти своїм телевізором: у відеотеці працює зручний пошук, а телепрограми вже розподілено за категоріями (новини, спортивні, сімейні тощо). Крім того, клієнти можуть ставити телепрограми на паузу (до 10 хв.) або переглядати їх у записі.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів можна на сайті: www.ukrtelecom.ua/tv. Тарифи вказано з урахуванням ПДВ за 30 календарних днів.

Вартість підключення послуги Інтерактивне TV становить всього 1 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також необхідна TV-приставка, яка коштує 1,20 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Укртелеком надає Інтерактивне TV спільно з OLL.TV (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджітал Скрінз») на партнерській основі.

Детальну інформацію про послугу та акційні умови її підключення можна отримати на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за номером: 0 800 506 800 (безкоштовно у межах країни з номерів українських операторів).

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійної, електроенергетичної і фінансової, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/